Sådan kommer du i gang dag 1.

2019-10-10


Her er 5 gode råd som hurtig vil få dig i gang og som med succes vil bringe dig frem til dit første salg.

  1. Start med at bruge den første time på at læse op på produktet. Du finder alt dokumentation her på siden under "Produkttræning". 
  2. Start med at like os på FB og på Instagram, så du kan følge med og dele vores tilbud og nyheder. Herefter starter du ud med at dele den første af 5 opslag, som du finder under "Annoncer" på dit dashboard. De sidste 4 deler du gradvis over de næste 4 uger.

  3. Udvælg mindst 20 personer som du ved er åbne for alternativ behandlingsmetoder og skriv en kort introskriv til dem via Messenger, e-mail osv. . Spørg om de kender CBD og læg op til at mødes over en kop te eller lign. 

  4. Læg hoved i blød.. har du personer i dit netværk som du ved er ramt af lettere sygdomme eller stress. Børn der har ADHD osv. Igen ring til dem eller skriv og fortæl åbent og ærligt at du er blevet ambassadør for dette produkt og at du tror det kan gøre noget godt for dem. 

  5. Inviter på gå-hjem kage/vin på din arbejdsplads, Skole, studie, forening, club og lave en præsentation. Folk er nysgerrige og vil ofte gerne deltage og høre mere. 

Du vil opdage at alle mindst lider af ét problem og at de er åbne for at modtage hjælp. Alle er stressede, alle har spændinger, humørsvingninger, ønsker at tabe sig m.v.