Salgstræning

  • Hvilken indstilling skal du have? 
  • Hvordan lukker du en ordre?
  • Hvordan behandler du invendinger?
  • Hvordan følger du op?
  • Hvordan hyrer du dine egne Ambassadører?
  • Hvordan bruger du referencer
  • Etik og moral

Bliv klædt på salgsmæssigt til dine nye rolle som influencer og Brand Ambassador:


Dit "mindset" er altafgørende for om du får succes. Du skal IKKE sælge CBD! Det behøver du slet ikke - produktet taler for sig. Og du kan rent faktisk forbedre kundens liv og velbefindende.... Husk de! Prøv at tænke tanken igennem... Hvad vil det ikke betyder for personen hvis du f.eks. kan gøre, at han sover bedre om natten, hendes...

Over 50% af alle Network Marketing folk og Brand Ambassadører får aldrig rigtig succes! Hvorfor ikke?

Klik her og begynd at skrive. Ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem.

Det er Brand Ambassadors med evne til at opbygge og udvikle deres netværk af Ambassadører, der får den største succes. Forestil dig du har 100 folk der alle indirekte arbejde for dig!

Ikke alle vil købe hos dig eller har tid til at høre på dit budskab og mange vil være skeptiske. I sær i opstarten hvor din viden og erfaring ikke helt er på plads, må du påregne at din procent på antal salg vil være lavere. Men igen som sagt tidligere - CBD Skal ikke sælges - det sælger sig selv. Men kun hvis du hjælper lidt til forståes ;-)...

Du vil i dit job, som ambassadør ofte komme i kontakt og dialog med folk, som er følelsesmæssigt ude af balance, presset af sygdom, svage, nedbrudte, stressede m.v. De er i en sårbar position og det skal vi, som Ambassadører naturligvis tage hensyn til - Og ikke udnytte.